Pratikankuja 3, Nurmijärvi
Keskustie 10, Jokela
p. 09 8789 9060
toimisto@uao.fi

UAO <3 Liikennemaailma

Uudenmaan Ajo-opisto (UAO) ja Liikennemaailma ovat sopineet kaupasta, jolla Liikennemaailman Jokelan toimipiste ja autokoulutoiminta siirtyy Uudenmaan Ajo-opistolle (UAO:lle) maaliskuussa.

Liikennemaailman nykyiset B-, A1- ja AM-kortin oppilaat siirtyvät UAO:lle vanhoina oppilaina. Heidän osaltansa autokoulu jatkaa samoilla hinnoilla ja toteutusmallilla, kuin kurssille ilmoittautuessa. Webauton osoite ja ajotunneille ilmoittautuminen muuttuvat. Uudenmaan Ajo-opisto tulee olemaan yhteydessä kaikkiin oppilaisiin, joilla on suoritukset kesken Liikennemaailmassa.

Yrityskaupan myötä Uudenmaan Ajo-opiston palvelut ovat jatkossa kaikkien Nurmijärven ja Tuusulan kuntalaisten ja lähialueiden käytettävissä. Kaupan myötä Jokelan pisteeseen tulee uutena tuotteena A2-moottoripyöräkortti.

Uudenmaan Ajo-opisto on Nurmijärvellä 2011 perustettu autokoulu. UAO:n toimintaan on alusta asti kuulunut mopo-, kevytmoottoripyörä-, moottoripyörä,- henkilöauto- ja linja-auto-opetus ja ammattipätevyyksien opetus. Uudenmaan Ajo-opiston toimipiste löytyy Nurmijärven kirkonkylältä, mutta ajotunneille lähdetään tarvittaessa kaikista kunnan taajamista.

”Liikennemaailman autokoulutoiminta on hieno lisä autokouluumme ja vahvistaa toimintaamme Uudenmaan alueella. Pystymme myös tuomaan jotain uutta Jokelan autokoulutarjontaan Nurmijärvellä toimivan simulaattorimme myötä. Simulaattorissa oppilas voi suorittaa riskientunnistuskoulutuksen liukkaan ja pimeänajon harjoitukset.” Marko Koivumäki, Uudenmaan Ajo-opiston opetustoiminnasta vastaava johtaja

”Liikennemaailma on perustettu 1999. Liikennemaailman toiminnan pääpainon siirtyessä nyt muihin tehtäviin. Luovun autokoulutoiminnasta hyvillä mielin tietäen toiminnan jatkuvan hyvissä käsissä. Mukavia opiskeluhetkiä ja turvallisia kilometrejä tulevaisuuteen toivottaa Liikennemaailman väki.” Jari Järvelä, Liikennemaailma

Siirryitkö UAO:lle Liikennemaailmasta?