Pratikankuja 3, Nurmijärvi
Keskustie 10, Jokela
p. 09 8789 9060
toimisto@uao.fi

Nyt lähtee

Nyt Lähtee todellakin. Tänä syksynä ovat kaikki inssin läpäisseet saaneet UAO:lta leffalippuja ja tätä jatketaan muuten edelleen 😉. Mutta laitetaan loppuvuoden ajaksi lisää pökköä pesään, loppuvuoden aikana B-kursseille ilmoittautuneiden kesken arvotaan Huawei MediaPad T5 -tabletti.

Sivustouudistuksen yhteydessä rakensimme muun muassa B-kortin suorittamiselle 3 eri sisältöistä kurssia. Kaikkiin kurssivaihtoehtoihin on mahdollista suorittaa lisäksi myös EAS-koulutus (Ensimmäistä ajokorttia suorittavan koulutus). Jokainen voi valita omaan osaamistasoa vastaavan kurssin ja osaavat opettajamme kyllä avustavat ja neuvovat, jos tulikin arvioitua osaaminen väärin.

S-kurssi

Kurssin sisältää minimiopetustunnit, joita vaaditaan tutkinnon suorittamiseen. Kurssi on sopiva vaihtoehto niille, joilta löytyy jo ajokokemusta ja mahdollisesti jokin aiempi ajokorttiluokka suoritettuna. Kun liikenteessä liikkuminen kovemmilla nopeuksilla on jo entuudestaan hallussa, voidaan hyvin keskittyä auton hallintaan ja mitä autolla ajaessa tarvitsee huomioida liikenteessä. Osa S-kurssin ajotunneista suoritetaan simulaattorissa Nurmijärven kirkonkylällä.

M-kurssi

Kurssilla kaikki ajotunnit suoritetaan henkilöautolla autokouluopettajan kanssa. Vain osa riskientunnistamiskoulutuksen (sisältyy kurssiin) tunneista tehdään simulaattorilla. Suosittelemme kurssia, jos autolla ajamisesta ei kertynyt kokemusta, mutta olet tottunut omaksumaan uusia asioita tai taskusta löytyy aiempi ajo-oikeus, mutta ajokokemus on jäänyt vähäiseksi.

L-kurssi

Kurssilla ajotuntien määrää on kasvatettu ja tällä pyritään varmistamaan tutkinnon suorittajan onnistuminen heti ensimmäisellä kerralla. Kurssi soveltuu kaikille omasta osaamistasosta riippumatta ja auton käsittelyyn ehditään kunnolla perehtymään. Kurssi soveltuu erityisesti ensimmäistä ajo-oikeutta suorittaville tai henkilöille, joilla ei ole kokemusta ajamisesta tai auton hallinnasta.

NYT LÄHTEE -SÄÄNNÖT

Järjestäjän tiedot
Uudenmaan Ajo-opisto, Pratikankuja 3, 01900 Nurmijärvi

Kilpailuaika ja osallistuminen:
Kilpailuun voi osallistua 15.10.-31.12.2019 välisenä aikana Ilmoittautumalla Uudenmaan Ajo-opiston B-kortin kurssille. Palkinto arvotaan kaikkien kurssille ilmoittautuneiden kesken 31.1.2020, jotka ovat aloittaneet kurssin suorittamisen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti, lisäksi voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista yrityksen verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Palkinto
1 kpl Huawei MediaPad T5 -tabletti (arvo 179,90 €)

Kilpailun säännöistä ja niiden noudattamisesta:
Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan sääntöjä sekä kilpailun järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Kilpailun järjestäjä maksaa arpajaisveron. Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.